SMP Putsprodukter

Jag fick för mig att byta bransch. Sedan var det just det jag gjorde. Ibland tenderar det att bli så för mig. Under vissa perioder i livet särskilt. Detta var en sådan period. Jag hade arbetat på banken i några år och kände att jag behövde göra något nytt. Det nya skulle visa sig vara byggnationer, vilket är ganska långt ifrån siffror och statistik. Jag började arbeta på företaget SMP Putsprodukter och sedan dess har jag inte blickat varken bakåt eller framåt.

Det är det som är fint med just SMP Putsprodukter. Det liknar inte riktigt någon annan arbetsgivare jag haft i det att jag känner mig bekväm där jag är. Det är en väldigt bra arbetsplats. Visst, arbetet kan vara uttröttande precis som på vilket jobb som helst. Det är nog bara normalt. Men en generell känsla av.. trivsel? Det är nog det jag känt sedan jag börjat jobba på SMP Putsprodukter. Idag tänkte jag försöka bena ut just varför jag känner så. Varifrån känslan kommer, om ni så vill.

Först och främst så kan jag se tydliga resultat på mitt arbetet på SMP Putsprodukter, och bara här skiljer det sig i all väsentlighet från tidigare tjänster. Mitt arbete på banken försvann in i system och jag såg det aldrig igen. Ingen tackade mig egentligen för det jag gjorde och mina resultat blev bara en kugge i maskineriet. På SMP Putsprodukter ser det av förklarliga skäl annorlunda ut. Här kan jag titta på och känna resultatet av mitt arbete. Om jag går genom vissa delar av stan kan jag, inom loppet av 15 minuter, se minst 5 hus jag arbetat med. Byggnader som tack vare mig och mitt team på SMP Putsprodukter fått en glans, ett nytt liv. Detta är något jag verkligen uppskattar med denna typ av arbete.

En annan sak som jag trivs oerhört bra med på SMP Putsprodukter är mina arbetskamrater. Inte för att jag inte tyckt om mina tidigare arbetskompisar – de har verkligen varit kanon – men känslan av gemenskap i en grupp har jag faktiskt inte stöt på i samma utsträckning förut. Det är fascinerande och väldigt fint. Det gör att jag känner en helt annan vilja, ett annat driv, att ta mig till jobbet på morgonen. Drivet för mig sedan genom dagen med trivsam känsla och gör att jag sporras att leverera goda resultat i arbetet. Fint, är vad det är!

Jag skulle kunna berätta om SMP Putsprodukter i evigheter känner jag. Sedan kommer jag på att jag ju faktiskt inte är på arbetet just nu. Jag är inte på SMP Putsprodukter utan hemma och lever min fritid. Så nu får det räcka med jobbsnack för idag!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest