Hemstädning kräver alltid en hög nivå av integritet

Hemstädning av hus i Malmö
Med vår professionella hemstädning Stockholm vi tar vi oss an mängder av olika städprojekt runt om i staden. Vår städning inkluderar olika typer av hemstädning i Stockholm och vi utgår alltid från kundernas önskemål. Vi städar hela byggnaden, även på utsidan om så önskas. Vår hemstädning utomhus inkluderar rengöring av fasader och fönster, rengöring av trädgård och vård av golvtätningar, från staket och trädgård.

Hemstädningen inne i byggnaden i Stockholm är lika omfattande. Här utförs alla de tjänster som du som kund kan förvänta dig av en professionell städfirma. Vår personal är mycket skicklig talar på underhållsrengöring och noggranna vid vård av ditt hushåll. Vår hemstädning är för alla. För dig som bor i fristående villa i utkanten av Stockholm, och för dig som bor i lägenhet i de centrala delarna av staden.
Hemstädning i Stockholm innebär att vi noggrant och skickligt rengör och underhåller ditt hushåll med utrustning och inredning, möbler och hushållsapparater. Vi har de nödvändiga, moderna och energibesparande anordningarna. Vårt städteam tar med all städutrustning som behövs när vi kommer till dig för hemstädning. För oss är det en självklarhet att endast använda miljövänliga och materialvänliga rengöringsmedel. Våra kunders individuella idéer registreras i en katalog över tjänster. Detta är grunden för vårt efterföljande städningsarbete.

Hemstädning kräver alltid en hög nivå av integritet, tillförlitlighet och diskretion. Vi har stått för dessa värden i många år med vårt företag och vår hemstädning i Stockholm. Som ett medelstort husrengöringsföretag har vi byggt upp en långvarig, kan man säga trogen kundbas. Vi arbetar uteslutande med våra egna fast anställda, det vill säga varken med tillfälligt anställda eller tillfälligt anställda eller med underleverantörer. Du kommer bara att ha anställda som, som det kallas, är i löner och bröd.

Med vår beprövade kvalitetsstyrning samt med regelbunden styrning garanteras en förstklassig, tillfredsställande prestanda hos vår städpersonal. Med vår hemstädning i Stockholm kan du räkna med att ditt hem rengörs professionellt. Vi utför underhållsstädning vid enskilda tillfällen eller efter regelbundet schema, beroende på vad som önskas av dig som kund. Vår hemstädning i Stockholm innebär rengöring av golv och rengöring av fönster både inne och ute. Vi städar också hygienutrymmen, kök och möbler, samt rengör av utomhusytor såsom balkong och terrass. Vår service går hela vägen till trädgårdsunderhåll.

Vi ger dig gärna en icke-bindande uppskattning för ditt hus och hemstädning i Stockholm. Kontakta oss gärna för mer information! eller gå in på vår sida här

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest