Mycket flyttstädning i Stockholm

Låt mig fortsätta. Jag hann nämligen inte komma så långt sist. Ni som missade onsdagens inlägg om flyttstädning i Stockholm behöver kanske en liten uppdatering. Jag har alltså låtit berätta att jag, en gång i tiden, arbetade med flyttstädning i Stockholm. Sedan det skedde – alltså sedan jag berättade – har frågorna kraschat in i min inkorg. Det har varit en hel del och jag ser inte hur jag ska kunna svara på alla utan att vara smart.

Smartheten ligger i att svara kollektivt. Därför har jag börjat besvara några av de vanligaste frågorna om flyttstädning i Stockholm direkt här, i bloggen. Som jag sa sist: Om du saknar svar på ditt spörsmål om Stockholm och min tid inom flyttstädning. Skicka in dem! Målet är att någon gång ha besvarat precis allt. Jag lever för att göra er glada, det vet ni väl?

Så, låt oss dyka in i detta ännu en gång.

Vad tar du med dig från tiden inom flyttstädning i Stockholm?

Mycket bra och mycket bred fråga som jag gladeligen svarar på. Jag tar med mig många olika saker tror jag. För det första tar jag förstås med mig det faktum att detta jobb lärde mig om livet. Det var mitt första riktiga jobb, att jobba med flyttstädning i Stockholm, och därför tror jag inte riktigt att jag kan tacka det nog. Jag lärde mig massor. 

En annan aspekt av att jobba med flyttstädning var såklart att det var i Stockholm. Det var inte många från min hemstad som vågade flytta till huvudstaden helt själva. Men det vågade jag. Jag lärde mig mycket genom det också. Tänkte lite på mig själv som en duvunge som kastar sig ut från boet. Jag var tvungen att lära känna folk. Tvungen att lära mig flyttstädning och lära mig gatorna i Stockholm.

Hur mycket tjänade du inom flyttstädning i Stockholm?

Jag skulle säkerligen kunna ta reda på det men jag orkar inte det just nu. Jag tjänade bra, minns jag att jag tyckte. Varje månad kunde jag spara lite, trots min dyra hyra. Det är inte gratis att bo i Stockholm och därför var det bra att lönen inom flyttstädning var skälig.

Skulle du kunna jobba med flyttstädning i Stockholm igen?

Var sak har sin tid. Flyttstädning i Stockholm tillhör nog ändå det förflutna för mig, tyvärr! Men kanske?!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest