Mina roliga julklappar

Ibland känner jag möjligen att jag sätter lite väl stor press på folk i min närhet. Särskilt tydligt blir detta för mig när det närmar sig jul. Jag skulle nämligen kalla mig en riktig julfanatiker. När det gäller just min familj finns det åtminstone ingen som är i närheten av mig när det kommer till intresse för högtiden. Detta gör emellanåt att det blir lite obalans i hur mycket vi, så att säga, går in för det. Extra tydligt blir det förstås när jag ägnar flera månader åt att komma på idéer för roliga julklappar. Månader av planering och trots detta ingen, eller i alla fall blygsam, avkastning för mig själv. Min familj är inte bra på att köpa roliga julklappar, så enkelt är det. Är det de som bör bli bättre eller är det jag som bör tagga ner några grader gällande djur? Varför inte båda?

Det är knappast första gången ni hör mig skriva om roliga julklappar. Jag skulle tro att jag skrivit om detta varje jul sedan jag startade bloggen 2018. Det är viktigt för mig, som ni förstår. Jag tänkte därför idag, helt utan att någon bett om det, göra en lista. Listan ska innehålla de julklappar jag tycker har varit roligast. Detta handlar alltså om roliga julklappar jag fått av min familj genom åren. Vi kör och ser vari vi landar:

West End-biljetter

Ja, detta är nog den överlägsna vinnaren när det kommer till roliga julklappar. Mina föräldrar överraskade mig och mina syskon med biljetter till Hamilton på West End för några år sedan. Det var magiskt. Inte bara musikalen och stämningen på plats utan hela resan. Vi åkte strax efter nyår och det var perfekt. En helt perfekt tid att komma bort från vardagens tristess. Det kan varmt rekommenderas. Jag ber om ursäkt till alla andra som gett mig saker på jul genom åren – men detta tar priset bland roliga julklappar.

Maskeraddräkt

Jag kallar av många i min familj för clownen. Varför det är så behöver jag inte ens gå in på. Det var därför en väldigt rolig julklapp när min syrra köpte en maskeraddräkt till mig av denna typ. Jag var clown under hela julaftonskvällen, och vet ni vad; Jag älskade det. Det var inte heller så dumt att jag skulle gå på festival bara ett par veckor senare. Så jag slapp lägga en massa slantar på detta. En dubbelvinst med andra ord. En av många roliga julklappar jag trots allt har fått genom åren.

Min taxi kommer ni så jag måste rusa. Återkommer imorgon med mer roliga julklappar. Puss och hej så länge!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest