Hur livet påverkas av ett iphone 11 skal

Tänk dig att du har ett iphone 11 skal på din mobil, förmodligen en iphone 11 men vad vet jag. Hur som helst har du ett iphone 11 skal oavsett vilken mobil du har, för det är inte relevant i berättelsen. Du sitter på ditt jobb, för givetvis har du ett tråkigt kontorsjobb där du sitter hela dagarna och stirrar på en skärm och skyfflar papper, mellan varven kanske du stirrar ut genom fönstret eller på ditt iphone 11 skal men det är i alla fall en oändligt lång dag.

En av de där dagarna får du en idé när du tittar på ditt iphone 11 skal. Du formulerar äntligen den tanke du undermedvetet odlat i månader, kanske år. Du ska byta karriär. Och när du nu till slut har denna tanke tydligt framför dig, så har du även en ny dröm om vad du ska göra, inspirerad av ditt iphone 11 skal. Du ska bli fotograf, och det du ska ta bilder av är iphone 11 skal. Här är du lite mer vag och tänker dig att det inte behöver vara just ditt iphone 11 skal, utan vilket iphone 11 skal som helst. Det blir i alla fall ett väldigt nischat yrke men du har inte tid för realism just denna dag.

Med din nya dröm om att bli fotograf av iphone 11 skal reser du dig ur din slitna kontorsstol och skyndar dig i väg med de första stapplande stegen på din nya bana. Du vet egentligen inte vad du håller på med, men vem vet väl någonsin det. Du skaffar en kamera åtminstone, det är en bra början, det första iphone 11 skalet har du redan så det är bara att sätta igång.

De första bilderna är lätta, och ditt iphone 11 skal är en exemplarisk modell som poserar precis som du vill. Men så småningom kommer verkligheten ikapp dig, då du funderar över nästa motiv kommer du på det. Vad ska hända med bilderna när du tagit dem? Kanske kan man sälja dem, men hur många bilder på ett iphone 11 skal behöver världen egentligen. Du känner dig lite nedslagen där du sitter och grubblar över ditt iphone 11 skal. Det var inte riktigt såhär du hade tänkt dig det hela. Men du bestämmer dig för att inte ge upp din dröm, du ska hitta en användning för dina bilder på iphone 11 skal om det så blir det sista du gör.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest