Microneedling i Malmö

Fraktionerad kollageninduktion genom micronedling:
Hudspänning / hudföryngring genom micronedling?
Sedan 2013 har Dr. Svensson, läkare för estetisk medicin i Malmö, personlig medicinsk micronedling. Mikrokanalerna i micronedling, som ställs in med skivtunna nålar och stängs igen efter kort tid, fungerar som en skada på vävnaden och stimulerar en läkningsprocess. Detta frigör tillväxtfaktorer och stimulerar cellaktivitet. I kosmetiska studior får nålning endast behandlas till ett djup av 1 – 1,5 mm. Medicinsk micronedling under sterila förhållanden går långt utöver det. Den djupa medicinska mikronspridningen i betydelse av sårläkning leder till ny produktion av celler och multiplikation av aktiverade celler, kollagen och elastiska fibrer samt hyaluronsyra kan produceras och stamceller aktiveras. En annan positiv biverkning av micronedling är hudens ökade absorptionsförmåga, till exempel för hyaluronsyra eller PRP, som kan tränga igenom vävnaden och dessutom stimulera den. Det slutliga resultatet av micronedling kan bara ses några veckor eller till och med månader efter behandlingen, eftersom den stimulerade förnyelsen av vävnaden fortsätter under en längre tid. Behandlingskostnader: från 2500 kronor.

Varför micronedling med en ”maskin”?
Vi har använt den elektroniskt styrda DermaPen för micronedling i Malmö sedan 2013. Behandlingshuvudet (steril engångsutrustning) är utrustat med 12 mikrofina nålar, vars penetreringsdjup kan ställas in mellan 1 och 3 mm. Den drivs av en höghastighetsmotor. Tack vare den justerbara hastigheten kan 12 000 mikrokanaler per minut skapas med micronedling. DermaPen skiljer sig från de vanliga nålvalsarna genom att penetreringsdjupet kan justeras, den strikt vertikala vinkeln där nålarna tränger in i huden och de många gånger fler mikrokanaler.

Microneedling i Stockholm
• Hudförfriskningar / hudföryngring
• Behandling av rynkor
• Hudspänning (slappna kinder, slapp hud på halsen, rynkig halsringning)
• Terapi av kirurgiska ärr, brännskador, ärr
• Terapi för akne-ärr
• Behandling av sträckmärken
• Behandling av pigmentfläckar / åldersfläckar
• Behandling för håravfall

Varför micronedling är en mild metod
Microneedling betraktas som en ”mild revolution” bland åldrande metoder eftersom det ger effektiva resultat, kan stimulera hudförnyelse utan tillsatser och knappt stressar huden. Microneedling är inte smärtsamt och kräver relativt liten driftstopp. Huden kan se fräschare och fastare ut, hudytan (t.ex. ärr, rynkor, pigmentfläckar, akne-ärr, stretchmärken) verkar mer enhetlig. Termerna medicinsk nålning och kollageninduktionsterapi används också för micronedling.

Hur ofta ska micronedling upprepas?
För att stimulera huden tillräckligt rekommenderar vi att du tar minst 4 till 5 micronedling behandlingar i Malmö med mellan 5 och 7 veckors intervall. Intervallet och antalet micronedlingar beror på orsaken till behandlingen och det önskade resultatet. Dr. Svensson kommer gärna att förklara för dig hur många micronedling behandlingar som krävs för olika indikationer under ett icke-bindande samråd i Malmö.

Hur länge håller resultatet efter micronedling?
I grund och botten ungefär tre år bör emellertid, efter den första behandlingsserien, åtminstone en individuell behandling med micronedling utföras per år för att uppdatera effekten av mikronsprutan (till exempel är detta inte nödvändigt för behandlad ärrvävnad om orsaken var bara ett år sedan).

Efter micronedling
Lätt rödnad, möjligen minimal svullnad, kommer att uppstå under olika längder, men kan också täckas med smink dagen efter micronedling.

Avlägsna akne-ärr med micronedling?
Akne-ärr kan vara mycket stressande för kvinnor, men också för män. Att ta bort kompletta akne-ärr är nästan omöjligt, men intensiv micronedling kan vanligtvis uppnå en markant förbättring av ärrytan (djup och kant) och färgning. I grund och botten är början av behandling tidigt också optimal här, men förbättringar kan fortfarande uppnås även efter flera decennier.

Lägg laminatgolv

Förberedelse: undergolvet Ett underlag säkerställer att du kan njuta av golvet under lång tid. Lägger du ett ”flytande” golv? Detta är ett golv där toppskiktet

Läs mer »

Grundvattenproblem

En hög grundvattennivå kan leda till olägenheter och till och med skador. Till exempel i form av våta källare och kryputrymmen. Vid problem med grundvattenproblem

Läs mer »

Markarbeten i Stockholm & Göteborg

Markarbeten Mer information kan du hitta här  http://markarbeten-stockholm.nu http://markarbetengöteborg.se Som ett erfaret företag inom byggbranschen är markarbeten i Stockholm en viktig del av vårt erbjudande.

Läs mer »

Renovera badrummet

När vi planerar att renovera badrummet, måste vi ställa oss den grundläggande frågan ”vad som är nödvändigt för oss och vad behöver vi i badrummet?”

Läs mer »

Garage rengöring genom städfirma

Låt ditt parkeringshus professionellt rengöras Olja, däckslitage, vägsalt, kondens: garage under marken utsätts för en mängd olika föroreningar. Med en grundlig rengöring av den underjordiska

Läs mer »