Mitt jobb: Konsultförmedling

Det svänger snabbt i den här bloggen. Det ska gudarna veta och de vet de säkerligen också. För er som är nya eller som har missat de senaste inläggen så kommer en snabb recap här:

Förra veckan redogjorde jag, till slut, för mitt hemliga recept på blåbärspaj. Jag vet inte varför jag fick detta infall just då. Jag kan heller inte beskriva varför jag valt att hålla det hemligt under så många år. Nu ligger det i alla fall ute, och det är fritt fram att hugga in – Både i receptet och i pajen!

Veckan innan detta skrev jag om min tillgivenhet till artisten Bruce Springsteen. Ett inlägg som säkerligen underhöll vissa mer än andra. Jag misstänker att många i min målgrupp är fans men jag kan samtidigt tänka mig att många inte är det. Nåväl – Håll tillgodo med den information ni gavs!

Jag tänkte ta ytterligare en skarp sväng vad gäller innehåll denna veckan. Man kan räkna tillfällena då jag berättat om mitt jobb här på en hand. Nu ska det ske igen, för första gången på år och dagar:

Jag arbetar med konsultförmedling. Dagarna i ända sitter jag vid ett kontor i centrala stan och förmedlar konsulter. Innan jag valde att rikta in mig på konsultförmedling har jag testat på mängder av yrken. Murare, kassabiträde på Hemmakväll, administrationsråtta och äppelplockare i Australien. Inget av mina tidigare jobb har vara särskilt länge. Jag har inte tyckt illa om dem, men jag har konsekvent känt att jag inte hamnat helt rätt. Nu när jag arbetar med konsultförmedling är det annorlunda – Och jag ska förklara varför:

Jag älskar att hjälpa andra. Det låter som en klyscha, men det må så vara, för det är så som jag känner. När man arbetar med konsultförmedling är detta exakt vad man gör. Man hjälper andra (ofta unga) människor, och det är lite som att lägga ett pussel samtidigt. Rätt kandidat ska passa för rätt jobb och rätt företag. Efter ett tag inom konsultförmedling känner man verkligen att man har fått in gunget. Idag har jag försett mängder av människor med deras första jobb. Många av de kandidater jag tillhandahållit under min tid inom konsultförmedling har dessutom fått fasta jobb hos kunden tillslut.

Är det någon av er som har erfarenhet av konsultförmedling – Antingen genom att ha arbetat med det eller att ha fått arbete genom det?

Lägg laminatgolv

Förberedelse: undergolvet Ett underlag säkerställer att du kan njuta av golvet under lång tid. Lägger du ett ”flytande” golv? Detta är ett golv där toppskiktet

Läs mer »

Grundvattenproblem

En hög grundvattennivå kan leda till olägenheter och till och med skador. Till exempel i form av våta källare och kryputrymmen. Vid problem med grundvattenproblem

Läs mer »

Markarbeten i Stockholm & Göteborg

Markarbeten Mer information kan du hitta här  http://markarbeten-stockholm.nu http://markarbetengöteborg.se Som ett erfaret företag inom byggbranschen är markarbeten i Stockholm en viktig del av vårt erbjudande.

Läs mer »

Renovera badrummet

När vi planerar att renovera badrummet, måste vi ställa oss den grundläggande frågan ”vad som är nödvändigt för oss och vad behöver vi i badrummet?”

Läs mer »

Garage rengöring genom städfirma

Låt ditt parkeringshus professionellt rengöras Olja, däckslitage, vägsalt, kondens: garage under marken utsätts för en mängd olika föroreningar. Med en grundlig rengöring av den underjordiska

Läs mer »