Och så var det fasadrenovering i Stockholm

Jag hann inte komma in så mycket på själva arbetet sist. Bakgrundshistorien tog lite för mycket utrymme och det är väl också jävligt typiskt mig på något sätt. Jag har alltid varit bra på att dra igång projekt men inte särskild duktig på att avsluta dem. Faktum är att det är en ordentligt underdrift. Jag har nästan aldrig lyckats avsluta något projekt tror jag. Nu är detta inlägg på väg att bli ett sådant projekt så jag får sätta stopp för mig själv.

Lång historia kort: Jag jobbade med fasadrenovering i Stockholm i somras och det var kul. Det är egentligen allt ni behöver veta om den saken. Det är bara så att många har hört av sig och vill veta mer om det. Hur hamnade jag på fasadrenovering i Stockholm? En bloggare som jag? Vad kunde jag möjligen erbjuda en professionell firma som sysslade med fasadrenovering i Stockholm? Ja, jag kan nog fortfarande inte svara på den frågan. Nöjda blev de i alla fall!

Jag har tidigare arbetat mycket med byggnationer. Få vet om det men jag gick faktiskt bygglinjen på gymnasiet. Efteråt arbetade jag som vanlig hederlig snickare på en firma i några år. Det var helt ok. Inget drömjobb men nu när jag hastigt flyttade till Stockholm och började med fasadrenovering – ja, då var det verkligen behjälpligt. Fasadrenovering i Stockholm skulle visa sig vara något som passade mig bra. Det tog några dagar att komma in i rutinerna. Jag tror att mina nya arbetskamrater var ganska trötta på mig där ett tag. De vande sig dock och några kom jag faktiskt riktigt nära. Det var kul.

Vad var bäst med att arbeta med fasadrenovering i Stockholm?

Denna fråga har varit överlägset mest förekommande och därför svarar jag på den inför er alla. Kollegorna var helt klart en viktig anledning till att jag trivdes i Stockholm och med jobbet inom fasadrenovering. De var duktiga på att inkludera mig, trots att jag kommer från västkusten (hö hö). Jag kände mig välkommen från dag ett och det kändes viktigt. 

Förutom det var det faktiskt förvånansvärt hög lön. Det trodde jag inte när jag först accepterade erbjudandet. Inte för att det var avgörande för att jag tog jobbet men ändå, det skadar ju inte. Det ska också nämnas att jag tror att den firma jag jobbade på, i Stockholm med fasadrenovering, var väldigt generös.

Nu hinner jag inte prata om detta längre, men återkommer snart med ett något mer ”vanligt” inlägg. Vi hörs då!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest